Hirdetés

kertepites.lap.hu / Kertépítés Budapest

Kertépítés Budapest

kert-park építés fenntartás.öntözőrendszerek,sziklakert-csobogók.

Kertészmérnök, növényvédelmi szakmérnök által létrehozott családi vállalkozás biztosítja kertjének felelősségteljes tervezését, építését, gondoskodó ápolását. A növények messzemanő szeretete, a szakmai tisztesség, és a kitartó munka által kívánjuk ügyfélkörünket bővíteni és megelégedettséggel megőrizni.

Amarillisz-Kert BT.

Kertépítés, -fenntartás, -tervezés. Beltéri kertek.

Kertek, kerti tavak kialakitásával foglalkozunk és nyújtunk segitséget.Keressen meg minket és valósitsa meg álmait, tegye egyedivé környezetét, hogy a szabadidő még pihentetőbb legyen. Várjuk jelentkezését. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Dekorációs termékek, tófóliák is szerepelnek kinálatunkban.

AutomataÖntözőrendszer.hu - automata öntözőrendszer, öntözéstechnika - automata öntözőrendszer forgalmazása, - öntözőrendszer alkatrészek, berendezések forgalmazása, - öntözéstechnika, kpe cső, kpe idomok, csepegtető cső, szórófejek, öntözőrendszer vezérlő, csepegtető öntözés, - öntözőrendszer tervezés, - öntözőrendszer telepítés, - öntözőrendszer karbantartás, - öntözéstechnika tanácsadás

Minőségi kerttervezés és kertépítés

tervezés,kivitelezés

Budapesti Kertépítők Baráti Szövetsége egy olyan Budapesti szövetség akik tagjai között neves kertépítőket találhat, az általunk épített kertetekért felességet vállalunk, munkáink minőségiek, áraink elérhetőek! Ha egy jó kertészre van szüksége Budapesten akkor a kertem.hu megtalálja. Tagjaink között olyan szakembereket is megtalál mint Durucz Attila, Szegedi Pétet Gazdag Zoltán

kerttervezés, építés, fenntartás

Kerttervezés, kertépítés

Kert tervezés, kert építés, gép földmunka, öntöző rendszerek kialakítás és karbantartása

Tisztelt Kert Szerelmesek vagy Jövendő kert tulajdonosok! Engedjék meg, hogy felajánljam Csapatom és jómagam szolgáltatását, mely immáron 10 éves tapasztalattal rendelkezik. A KERTEK építését és szebbé tételét hivatásnak érezzük! Az ajánlott oldalunkkal kisebb bemutatót kívánunk nyújtani tevékenységeinkről! Kérem keressenek meg a megadott elérhetőségeken! Köszönettel: Cyprus Garden

Építse meg saját öntözőrendszerét Hunter termékekből. Ingyenes tervezés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, telepítési útmutatók. Professzionális öntözőrendszer a kizárólagos Magyarországi forgalmazótól. Küldje el kertjének méretarányos rajzát és mi megtervezzük az Ön kertjéhez legmegfelelőbb öntözőrendszerét. Próbálja ki!

D&Đ Kertészet Bt. honlapja, Szakszerű munka, komoly referenciákkal.

Amennyiben a legszebb kertet szeretné... Professzionális 3 dimenziós kerttervezéssel, kertépítéssel és legújabb amerikai (Toro, Rain Bird) öntözőrendszerekkel várjuk megrendelését. Hívjon minket bizalommal! Tel: 0620-3366-872 E-mail: info@kerttervezes-kertepites.hu Minőség - Szakértelem- Igényes egyedi megoldások

Az Esőmester Bt 2002 óta aktív résztvevője a szolgáltatói piacnak, fő profilunk a kertépítés, automata öntözőrendszerek telepítése. A több éves tapasztalatunkkal kiválóan összehangoljuk a megrendelő egyedi igényeit a technikailag minden szempontnak megfel

Kertépítés, kert tervezés, kerti tavak telepítése, öntözőrendszerek telepítése referenciákkal, korrekt árakkal.

Egyéni ötleteinket, tervezési és kertépítési módszereinket kívántuk vállalkozási formában megvalósítani. Ügyfeleink dinamikusan növekvő száma igazolja, hogy az általunk épített kertek egyre több ember tetszését nyerik meg. A legtöbb megrendelőnk elégedett

Kertészeti, kerti termékek és szolgáltatások szaknévsora: faiskola, kertészet, kertépítés, növények

Favágás, tereprendezés, gallyazás, faápolás és ifjítás, karbantartás szakértelemmel, akadálymentesítés

kertépítés, fenntartás, öntözőrendszer telepítése,

Cégünk kertépítési, kertkarbantartási munkálatokkal foglalkozik Budapesten és környékén! ( Szentendre, Budakalász, Üröm, Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Dorog, Nagykovácsi, Remeteszőlős...). Nagy gyakorlattal sok referenciával és állandó ügyfélkörrel büszkélkedhetünk, reméljük hamarosan Önt is köztük üdvözölhetjük! Ha csodás kertet szeretne a Frido Kft-t keresse!

Kert, Kertépítés, Kertkultúra, Ház, Dísznövény

Gardenex Kft Kertépítés, fenntartás

Garden Kertészeti és Erdészeti Szolgáltató kft.

Greengold kert

Kertfenntartás, kertépítés, öntözőrendszer és kerti tó építés, beltéri növénydekoráció

HILL & Garden Kft.

Sok éves szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkező cég rövid határidővel, vállal: teljes körű kertépítést, kertfenntartást magán és ipari ingatlanokon egyaránt.(fakivágás, bozótirtás, tereprendezés, támfalak építése, kerti utak, kerti burkolatok építése, lépcsők, kerítések, térelválasztók, kerti grillezők, kerti tó, sziklakert, ágyásszegély lerakása, növénytelepítés.

Kerttervezés és kertépítés mesterfokon

Szeretné kerttét megújítani és gyönyörűvé varázsolni? Nincs ideje a munka mellett rendben tartania udvarát? Akkor a KertépítésMost csapata a segítségére lehet! Nézzen szét weboldalunkon és ismerje meg szolgáltatásainkat! A kertépítés mellett, kertje megtervezésében is tudunk önnek segíteni, de kerti tó építését is vállaljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kertépítés, Kertápolás

Cégünk többnyire a fővárosban és lévő kertek kivitelezését vállalja. Ha építeni kell vállaljuk, a kertépítést országszerte is egyedi szerződéssel. A kertépítés könnyítése okán oldalunkon elhelyezett növények között érdemes körbenézni, mivel a kliens tudja, hogy mit óhajt, milyen színeket, milyen növényeket. Ennek okán lehet alakítani legprímább növényi összerendezéseket a kertépítéshez .

Meseszép kert, elfoglalt tulajdonosoknak! Egy kert akkor szép, ha látványos, élő, és érezni rajta, hogy a növények jól érzik magukat benne. Ez maga után vonja azt is, hogy foglalkozni kell vele, különben elhal. Mi a megoldás, ha a kert tulajdonosnak nincs ideje, kedve bíbelődni vele, ugyanakkor élvezni akarja a kert pihentető élményét? Hívjon engem, és leveszem válláról a terhet: 20/9-45-45-49

Kertépítés mindenkinek! Nem kell tovább irigyelnie mások kertjét, Önnek is lehet olyan. Kedvező áron kínáljuk kertépítési szolgáltatásainkat, szakképzett munkatársaink megvalósítják álmai kertjét! Legyen szó füvesítésről, sziklakert építésről, térkövezésről, vagy öntözőrendszer telepítéséről, kollégáink minden kertépítő munkával állnak a rendelkezésére.

Kertéptítő.com

Nálunk a tiptopkertnél nem csak jól hangzó frázis a "minőség". Mi olyannyira megbízunk szaktudásunkban, hogy egyrészt kezünk nyomára teljes garanciát adunk, másrészt minderről teljesen ingyen, kötelezettségmentesen megbizonyosodhat. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, felkeressük és élőben is megbizonyosodhat a fent leírtakról. Hisz miért is hinne, pár ismeretlen sornak? Beszéljünk élőben! Kattintso

Kerti munkákat vállal szakképzett kertész.

Minőségi kertépítés és kertfenntartás

Kertépítés, öntözőrendszerek

Cégünk majd' 10 éve foglalkozik személy, vagyon és értékvédelemmel. Sikerünk titka, hogy munkánkat a legnagyobb diszkrécióval és a legmagasabb szintű szakmai tudással végezzük. Ma már nem számít luxusnak betörésjelző rendszert használni, sőt, inkább felelőtlenség a hosszú évek munkájával megteremtett értékeink, lakóingatlanunk felkínálása a rossz szándékú idegennek.

Szeretné, ha egy szép kertben fogócskázhatnának gyerekei? Ha az Ön udvarában a pázsit nem nevezhető szépnek, akkor jó hírünk van. Hidrovetéses füvesítéssel olyan pázsitja lehet, mint amelyeket csak amerikai filmekben látott. Sűrű, erős és hihetetlen zöld színben tündököl. Hívjon minket nyugodtan és kertjét rendbe tesszük, sőt ha úgy kívánja karban is tartjuk azt!

Boldogsággal töltené el, ha egy varázslatos kertben játszhatnának gyermekei? Ha az Ön udvarában a fű nem nevezhető szépnek, akkor jó hírünk van. Hidrovetéses füvesítéssel olyan kertje lehet, mint amiket csak a TV-ben látott. Sűrű, erős és káprázatos zöld árnyalatban pompázik. Hívjon minket nyugodtan és kertjét rendbe tesszük, sőt ha úgy kívánja karban is tartjuk azt!

A kertépítés, földmunkák során rengeteg esetben merül fel az a probléma, hogy a kertet illetve földterületet nem lehet megközelíteni munkagépekkel. Ilyen esetekben cégünk vállalja a kertépítéssel, átalakítással kapcsolatos földmunkák kézi elvégzését: építkezés előtti, utáni tereprendezést; földhordást,kertek teraszosítását, sziklakertek létrehozását; medencék, kerti tavak kiásását.

Cégünk alapvetően három nagy részre osztható, melyből az egy kerttervezéssel, kertépítéssel, karbantartással, térkövezéssel és egyéb kerti ill. kültéri munkákkal mint kerítés építés, betonozás, tető- és kéményjavítás, víz és hőszigetelés valamint kerti építmények elkészítésével foglalkozik. Látogasson meg minket weboldalunkon, tekintse meg referenciáinkat.

Kertépítés Budapesten és környékén, tervezéstől a teljes körű kivitelezésig. Legyen szó füvesítésről, kerti tó vagy sziklakert építésről vagy automata öntözőrendszer telepítésről, minden esetben igényes, gyönyörű kerteket építünk garanciával. Az első konzultáció, valamint a felmérés ingyenes! Látogasson el honlapunkra, hogy betekintést nyerjen eddigi munkáinkról: www.kreakert.hu

A tervezési folyamat során kerttervező mérnökünk személyes találkozó keretében egyezteti a kerttel, parkkal kapcsolatos igényeket, elképzeléseket. Az előkészítési folyamat során a tervezéshez szükséges adatok körültekintően és egyedülálló módon több szakt

Saját kert építésének egyik fontos lépése az öntözőrendszer és a vízforrás kiépítése. Ha túl szeretnénk lépni az egy-két virágból álló kerten, akkor a csapvízzel való öntözés nagyon költséges lehet, így ebben az esetben ajánlott egy saját kerti kút készítése. Kedvezményes áron igénybe vehető kútfúrással akár töredékére is csökkentheti a kertjéhez kapcsolódó öntözési költségeket.

Leyland kert - kertfenntarás, építés

Locsolási mellékvízmérő használatával nem csak költséget takaríthat meg, de környezettudatos kertöntözővé is válhat a kedves kertbarát.

Kertépítés korrekt áron, megbízható szakembergárdával a kisebb kertektől egészen az ipari parkokig. Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk a kertépítési munkálatokat a füvesítés, gyepszőnyegezéstől az öntözőrendszerek és növények telepítéséig bezárólag. Bízza ránk! Magrathea - Kert, ahová hazavágyik.

Kertépítéssel tervezéssel foglalkozó weboldal. Teljes körű kertépítés Budapesten és vonzáskörzetében. Egyedi burkolatok, támfalak, kertek kialakítása, kedvező áron. Közel 10 éves tapasztalat kertépítés terén. Rugalmas munkavállalás, rugalmas kezdés, ügyfélközpontúság. Sok szép . 3-d-s kerttervezés ingyenesen, ha kivitelezéssel is megbízza cégünket. Öntözés kútról ciszternából vagy hálózati vízről

Kertépítés tervezéstől a kivitelezésig

Kerttervezés, kertépítés, kertészeti tanácsadás

www.metra.hu - Metra öntözéstechnikai nagykereskedés: Kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözés jegyében. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre! A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Kertépítés - mindenamikert.hu

A frankó kertépítés az a szolgáltatás, mely könnyedén elérhető lehet az Ön számára is, hiszen ennek érdekében csupán csak annyit kell tennie, hogy mellettünk dönt. A kertépítés során minden elképzelést, minden igényt meghallgatunk és természetesen figyelembe is veszünk, avagy a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz, a kertépítés szolgáltatás által egyszerűen nem érheti csalódás.

Mohány és Páfra Bt.

Moka Garden, a kert lakberendezője helyszíni felmérés után elkészíti az álomkertet 3D-s látványterven. Szakembereink rövid határidővel és garanciával elvégzik a szükséges kertépítési munkákat. Az elkészült kertet fenntartjuk és gondozzuk . Weboldalunkon ezekről a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő.

Minden ami egy kerthez kell!

Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom.

Több éves tapasztalattal és minőségi referenciákkal rendelkezünk közterek, játszóterek, sportpályák kivitelezésével kapcsolatban, főleg önkormányzati, projektberuházási terek kialakítására vonatkozóan. Generálkivitelezést végzünk, így Önnek nincs más dolga, mint az elkészült, minőségi projekt átvétele! Tekintse meg referenciáinkat és kérjen ajánlatot!

Minden ami kert: tervezés, építés, karbantartás, kerti tó, öntöző rendszer, gyepszőnyeg...

Öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése

okleveles tájépítész mérnök

Cégünk 2004-ben alakult, elsősorban kertépítési, zöldfelület rendezési és fenntartási tevékenységgel. Tapasztalatunk közel 2 évtizedes, számos elégedett ügyféllel. Munkánk során igyekszünk „Környezettudatos megoldásokkal”szolgálni, ami egyben cégünk Filozófiája is. Várjuk ajánlatkérését a sikeres együttműködés reményében!

Parkfenntartás garanciával

Professional Garden - Professzionális kertépítés

kerttervezés kertépítés

A fakivágás és gallyazás a házak között és a nehezen megközelíthető helyeken nagy gyakorlatot és komoly felszerelést igényel. Mi erre kínálunk gyors és megbízható megoldást. Vállalatunknál hozzáértő, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik a biztonsági előírások maximális betartása, valamint az Ön és a fák igényeinek szem előtt tartásával végzik munkájukat.

Kertépítés, fűnyírás, fűkaszálás, a supergaden.hu- tól.

A TEKTUM Építészeti Iroda vállalja lakóingatlanok, valamint ipari és üzleti ingatlanok, közterületek kert- és parktervezését, valamint már meglévő, vagy általunk készített tervek kivitelezését. Keressen minket bizalommal akkor is, ha medencét vagy szökőkutat szeretne építtetni, illetve ha automata öntözőrendszerre van szüksége.

Teraszok tervezése, dekorációja

Télikertek tervezése-építése-kivitelezése

A télikert szerepe életünkben

Papp Zoltán Térkövező Kft.

Kertek tervezése, építése, fenntartása.

A Tölgyfa Kertészeti Kft. csapata vállal teljeskörű kert tervezéseket és építéseket a lelegkisebbektől a legnagyobbakig. Honlapunkon megismerheti a különböző kertstílusokat és számos hasznos információhoz juthat a témával kapcsolatban. Cégünknél kizárólag kertész végzettségű szakemberek dolgoznak. Munkánkra garanciát vállalunk.

Szereti a kertjét és a kertben töltött időt a nyugalom szigetén töltött nyaralásként élné meg? A kertépítés idő és kapacitás hiányában elképesztően nehéz feladat. Egy igényesen megépített kertnek is szüksége van kertfenntartásra azaz gondozásra, hogy mindig szép továbbá gondozott legyen. Ebben segítenek az Új-kert kertészei, akiknek a kert a valódi szerelem.

üvegház.hu - üvegházak, üvegház építés Tevékenységi köreink: - üvegházak forgalmazása, - üvegház alkatrészek, berendezések (öntözéstechnika, párásítás, árnyékolás, szellőztetés, stb…) forgalmazása, - üvegház építés, - üvegház korszerűsítés, felújítás, gépesítés, - tanácsadás üvegházi technológiákkal kapcsolatban

kertépítés - öntözőrendszer - műnövény - webáruház

Kertek építésével, parkok (ipari, magán) fenntartásával foglalkozunk

A Zuglói önkormányzat által kiírt pályázatra rengeteg jelentező akadt. A jelentkezők az önkormányzat által finanszírozott programban térítésmentesen szépíthetik meg lakókörnyezetük utcafronti részét. A lakók közös munkával, együtt ültetik el a növényeket. Ez példaértékű minden önkormányzat számára. A program szakmai koordinátora Megyeri Szabolcs okleveles kertészmérnök.

Virágzó Zugló 2011 Utcafront szépítési program Egy program, amellyel mindenki nyer Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat által kezdeményezett Virágzó Zugló 2011 Program példaértékű sajátossága, hogy Zugló Önkormányzata és a zuglói lakosok közösen hozzák rendbe, teszik virágzóvá a lakóházukhoz tartozó utcafrontot, előkertet.

Télikertek tervezése és kivitelezése, a lakótér bővítés legjobb módja.

a természetes környezet

Fürgén gyorsan minőséget! Megbízható korrekt, szakember gárdával! Minden munkát elvégzünk otthona-telephelye körül! Kerttervezés, kertépítés, kertgondozás ,karbantartási és felújítási munkák, Kerítésépítés,Térkövezés ,Tó építés,Automata öntöző rendszerek telepítése. A kis kerttől a logisztikai telepekig Minden!

Kert- és tájépítészeti teljes körű tervezési szolgáltatások az engedélyezési tervektől a részletes kiviteli tervekig. Kiskertek, teraszkertek, családi ház kertek, közparkok tervezése. Egyedi bútorok részletrajzai családi ház kertekbe és közparkokba egyaránt. Tanulmánytervek, látványtervek készítése. Grafikai szolgáltatások: információs rendszerek, falutáblák, szóróanyagok tervezése.

Meghatározás:

Ez az oldal azoknak készült, akik szeretnének eligazodni a kertépítés kusza világában. A sok gyom közül kiválogatva bemutatjuk a legjobb, a témával foglalkozó oldalakat. Kellemes böngészést és építést kívánok!

Ez az oldal azoknak készült, akik szeretnének eligazodni a kertépítés kusza világában. A sok gyom közül kiválogatva bemutatjuk a legjobb, a témával foglalkozó oldalakat. Kellemes böngészést és építést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kertépítés Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés